Louis Vanoosthuyze uw favoriete podcasthost
Bio Louis Vanoo Producties Louis Vanoo & Anderen Teksten Comedy Data Shop Contact
Wie ben ik?

Ik ben een jonge twintiger. Maar ik heb al heel wat gedaan in mijn leven en ik blijf maar dingen doen. Zo kan je me voornamelijk vinden in De Stroate in Kortrijk, waar ik vaak lang blijf plakken. Je kan me ook kennen als schrijver bij Letterzetter Kortrijk. En daarnaast ben ik ook comedian en podcastmaker.

Ik ben ook actief bij Quindo, studeer Journalistiek aan de Arteveldehogeschool in Gent en je kan me ook op random locaties tegenkomen. Soms heb ik dan zonder echt na te denken besloten om iets te doen en zie ik daarna wel wat die beslissing teweeg heeft gebracht.

Ik tour daarnaast sinds kort ook met Louis Vanoo & Anderen. Dit collectief bestaat uit mezelf, Wart Aal en CLAPZ. We treden sporadisch op, op unieke locaties.

Als je mij wil steunen, kan je dat doen door minstens 1 euro per maand bij te dragen aan mijn podcastproducties via Patreon. In ruil krijg je superveel extra zotte content om naar te luisteren en soms ook om naar te kijken.

Via de knoppen ergens aan de zijkant van deze pagina kom je op mijn social network terecht. Zeker een aanrader! Er komt steengoede content op. Of niet. We zien wel.