Louis Vanoosthuyze uw favoriete podcasthost
Bio Louis Vanoo Producties Louis Vanoo & Anderen Teksten Comedy Data Shop Contact
Kortrijk Komedy

Kortrijk Komedy is een comedypodium dat ik zelf in elkaar heb gebokst vanuit het motto: als ge vindt dat er iets moet zijn, maak dan dat het er is. Ik vond dat er te weinig comedy in Kortrijk werd georganiseerd, dus sloeg ik eigenhandig Kortrijk Komedy uit de grond. De kern van Kortrijk Komedy is de Kortrijk Komedy Open Mic.

Kortrijk Komedy Open Mic, das dubbele KO. Zullen er moppen zijn die je omver doen vallen van het lachen of is het eerder een slag in het gezicht van de comedian zelf? Dat zien we de avond zelf wel. Klappen in de handen mag altijd voor de komedians van de avond. Onder leiding van mc Louis Vanoosthuyze komen 8 open micers, al dan niet nieuw materiaal brengen. Alles kan, alles mag, zolang dat we maar kunnen lachen.

Maar soms organiseer ik ook eens iets anders, zo was er in het verleden al de Kortrijk Komedy Roast Battle waarin telkens 2 comedians 5 jokes over elkaar moesten vertellen en een jury besliste wie er de beste moppen had geschreven.

Kortrijk Komedy valt ook te boeken als concept. Je kan een mailtje sturen via het contactformulier bij contact. Hoewel de naam Kortrijk Komedy is, ben ik ook altijd geïnteresseerd om Komedy buiten Kortrijk te organiseren. Dan verander ik gewoon de naam even.