Louis Vanoosthuyze uw favoriete podcasthost
Bio Louis Vanoo Producties Louis Vanoo & Anderen Teksten Comedy Data Shop Contact

Lovapr

KapotKast

HipHopTalkies

De Prei en De Vink

Louis Vanoo Producties

Louis Vanoo Producties is de overkoepelende term die ik heb gegeven aan het podcastgegeven. Hoofdzakelijk maak ik de KapotKast. Naast deze comedypodcast, maak ik ook maandelijks HipHopTalkies voor Plus32B en verschijnt er op het YouTubekanaal Louis Vanoo Producties ook podcasts die anderen maakten voor mijn kanaal. Zo maken Arne Deprez en Ian Van der Vincken, ‘De Prei en De Vink’ een dnd actual play podcast.

KapotKast

KapotKast is een platform waarin ik gesprekken voer over niets en nog minder. Soms per ongeluk relevant. In deze podcast nodig ik hoofdzakelijk vrienden uit. En zijn het dus vaak terugkerende gasten. Zo komt de sfeer ook sneller op humor te liggen, dan op interview. Met de KapotKast presenteer ik ook regelmatig live podcasts. Maandelijks vind je ook 2 extra afleveringen op Patreon. www.patreon.com/KapotKast

HipHopTalkies

Maandelijks gaan we in HipHopTalkies in gesprek met een andere gast die actief is binnen de 4 elementen van hip-hop. We staan in deze podcast stil bij hun carrière maar ook bij de persoon achter de hiphopper. HipHopTalkies staat garant voor langere, diepgaandere gesprekken.

Deze podcast wordt gemaakt door Louis Vanoo Producties in opdracht van Plus32B.

De Prei en De Vink

De Prei en De Vink is een dnd actual play podcasts. Hosts van deze podcast zijn Arne Deprez onder andere bekend van de ter zielen gegane podcast ‘En ook met mij’ en als controversieel persoon in memegroepen van cultreeksen. En Ian Van der Vincken, bekend van zijn eigen YouTubekanaal ‘Ian VDV Videos’ en zijn bokspodcast ‘World Of Boxing’.