Louis Vanoosthuyze uw favoriete podcasthost
Bio Louis Vanoo Producties Louis Vanoo & Anderen Teksten Comedy Data Shop Contact
Louis Vanoo & Anderen

Louis Vanoo schrijft. Veel. Zowel comedy, rap als slam. Af en toe treedt Louis zelfs op. Dat doet hij nu al zo’n 4 jaar. Sinds kort bundelt hij dat alles tot een mediocre optreden, dat soms zelfs uitmondt in een machtig optreden. Louis Vanoo & Anderen zou een rare titel zijn als Louis alleen op het podium staat. Dus brengt hij volk mee. De Anderen zijn CLAPZ en Wart Aal.

Mattys Vanackere leerde Louis kennen toen ze samen Het Ding organiseerden, het vervolg van De Kunstbende voor Schouwburg Kortrijk. Mattys is actief als dj onder de naam CLAPZ. Als mc is hij minder goed. Zoals Uberdope het zou noemen ‘gij weet niets van hiphop’. Die rol neemt Louis dan ook op zich.

Omdat Louis Vanoo ook wel een voorprogramma kan gebruiken om de sfeer wat te zetten, neemt hij zijn beste maat Wart Aal mee. Wart Aal is de stagepersoonlijkheid van Korneel, ook al is die grens soms even dun als die tussen Pico Coppens en Walter Michiels. Deze verwarrende mc leerde Louis kennen in HipHopAcademie De Stroate in Kortrijk.

Louis Vanoo & Anderen belooft een halfuur te worden met minstens enkele goedgevonden zinnen, een vijftal goede mopjes en hopen vervreemding. Familie-entertainment waar zelfs de VTM nog een puntje aan kan zuigen.

Je kan Louis Vanoo & Anderen boeken via het contactformulier. We gaan wel niet op alle aanvragen in om dit een uniek gegeven te houden en omdat onze agenda’s ook redelijk druk zijn.